Over ons

Meerburg & Mok advocaten - mediators Assen

Meerburg & Mok advocaten - mediators Assen is een advocatenkantoor dat sinds 2014 in Assen is gevestigd. Op onze vestigingen in Assen en Groningen werken vijf advocaten. Tot onze cliënten behoren zowel particulieren als bedrijven, overheden en non-profit organisaties. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op diverse rechtsgebieden.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij houden onze dienstverlening op een hoog niveau door continu te investeren in de kennis en vaardigheden van onze advocaten. Door een persoonlijke en transparante benadering kunnen we een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Onze advocaten vinden het belangrijk dat er een prettige samenwerking tot stand komt. Daarbij vormen een informele sfeer, wederzijds vertrouwen en een open communicatie de kernwoorden van de samenwerkingsrelatie met onze cliënt. In de ruim veertig jaar dat Meerburg & Mok advocaten - mediators Assen al in Groningen is gevestigd, heeft ons kantoor zich door deze aanpak altijd onderscheiden. Onze cliënten waarderen onze aanpak, blijkens de langdurige samenwerkingsrelaties die we met velen van hen hebben. Ook in Assen hebben we gemerkt dat onze werkwijze wordt gewaardeerd.

Werkwijze en communicatie

Nadat u telefonisch of via de website contact heeft opgenomen met ons kantoor, wordt bepaald welke advocaat u het best kan helpen met uw probleem. De advocaat maakt eventueel een afspraak voor een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek. In dit gesprek, dat maximaal 20 minuten duurt, komen de werkwijze van de advocaat en het kantoor aan de orde. Tevens kunnen afspraken gemaakt worden over het door de advocaat te declareren tarief.

Indien u besluit bijgestaan te willen worden door de betreffende advocaat zal een inhoudelijk gesprek over uw zaak plaatsvinden. De haalbaarheid van uw zaak zal ter sprake komen. In het vervolgtraject wordt u zorgvuldig op de hoogte gehouden. Steeds zal in overleg met u de te volgen strategie worden besproken. De door de advocaat opgestelde schriftelijke stukken krijgt u vooraf in concept toegestuurd. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en blijft onze dienstverlening transparant.

Mocht u meer informatie wensen of wilt u een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek met een advocaat of mediator neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op: 0592–201 031 ( Assen ) of 050–318 52 86 ( Groningen )